ششمین کنفرانس آموزش هولوکاست با عنوان «آموزش هولوکاست: مبارزه با تعصب و نژادپرستی» از 7 جولای 2008 آغاز به کار کرد و تا روز دهم جولای به طول انجامید. بر اساس اظهارات مقامات مرکز یادواشم، این کنفرانس بزرگترین کنفرانس آموزش هولوکاست در سطح بینالمللی است که توسط مرکز یادواشم در اسراییل برگزار شد.
موضوع اصلی این گردهمایی، شیوههای آموزش هولوکاست در جوامع چندفرهنگی بود. حدود 700 معلم از تقریباً 52 کشور جهان در این کنفرانس شرکت کردند که تجارب خود از روشهای تدریس مفید و تأثیرگذار را در کارگاههای آموزشی کنفرانس به دیگر شرکتکنندگان ارائه دادند. تمرکز اصلی این کنفرانس روی کارگاههای آموزشی بود که در مجموع تعداد 164 کارگاه برگزار شد و موضوعات مختلفی در آنها مورد بحث قرار گرفتند. 3 موضوع محوری کارگاههای آموزشی عبارتند از:
الف) نژادپرستی و آنتیسمیتیسم در قرون 19 و 20،
ب) آموزش هولوکاست و آنتیسمیتیسم در کلاسهای چندفرهنگی
ج) شصتمین سالگرد تأسیس رژیمصهیونیستی
مخاطبان عمده این کارگاهها، معلمان و دبیران جوانان 15 الی 25 ساله بودند که عمدتاً در کلاسهای درس چندملیتی- چندفرهنگی تدریس میکنند. طی این کارگاهها از معلمین خواسته شد که در کلاسهای درس، هر چه بیشتر از پوستر، عکس، فیلم و تکنولوژیهای نوین استفاده نمایند تا عمق یادگیری دانشآموزان را افزایش دهند. به نظر میرسد که تأکید بیش از حد کنفرانس ششم بر استفاده از عکس و فیلم برای آموزش هولوکاست بیشتر از آن بابت است که پرسشهای موجود را به مرحله پس از پذیرش رخداد هولوکاست انتقال داده و سؤالات موجود درباره تشکیک در وقوع رویداد مذکور را بدون نیاز به استدلال و ارائه شواهد کافی حذف نمایند.
صبح قریب: باید از خودمان بپرسیم تا الان چند تا کنفرانس درباره ادله بطلان هولوکاست گذاشتیم؟